Opdrachtgevers

MUNDI Flex

Als bedrijf heeft u dagelijks te maken met het verwachtingspatroon van uw klanten, uw personeel, overheden en belangengroepen. Zelden lopen deze verwachtingen synchroon met uw mogelijkheden.

Gebrek aan evenwicht in het personeelsaanbod is uw voortdurende zorg en een bedreiging voor de continuïteit van uw bedrijfsproces. MUNDI Flex beseft dat als geen ander.

Daarom kijken wij, met onze detacheringmogelijkheden, hoe wij u oplossingen kunnen aanreiken. De oplossingen die u worden aangeboden voldoen dan ook aan de kwalitatieve en kwantitatieve maatstaven van uw organisatie.

Wij verkopen onze opdrachtgevers geen mooie praatjes of flitsende commercials.

Wij beloven u rust op de werkvloer door de inzet van onze medewerkers.

Wanneer uw bedrijfsproces geschikt is of geschikt gemaakt kan worden voor de inzet van anderstaligen zijn wij graag uw partner om alles in goede banen te leiden.

Administratieve afwikkeling

Nadat de persoonlijke gesprekken zijn afgerond worden er concrete afspraken gemaakt tussen u als opdrachtgever en MUNDI Flex.

Door de korte lijnen binnen MUNDI Flex heeft u deze snel in huis, compleet met het personeelsdossier (kopie Sofinummer document, kopie ID en overige relevante bescheiden).

Per week ontvangt u een gespecificeerde factuur, inclusief de door u gewenste vermelding van afdelingen en overige bijzonderheden.

Voor vragen zijn wij via (mobiele) telefoon of email altijd beschikbaar. Bel naar: 0318-430460 of mail naar info@mundiflex.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.