Samenwerken

Samenwerken met MUNDI Flex

MUNDI Flex detacheert zijn medewerkers bij onze opdrachtgevers. Deze detacheringstermijn varieert al naar gelang de mogelijkheden van u als opdrachtgever en de wensen van onze medewerkers.

Als gevolg van deze bedrijfsvoering zijn onze opdrachtgevers veelal bedrijven met een voorspelbaar werkpatroon zoals;

  • een continue proces (ploegendienst)
  • seizoensbedrijven
  • bedrijven met een (voorspelbare) piek in de productie

Als MUNDI Flex geloven wij sterk in de rendement door continuiteit. Deze continuiteit ziet u terug in de bij u ingezette medewerkers. Dezelfde ingewerkte medewerkers die soms een aantal seizoenen uw bedrijf en productie-proces komen versterken. Uw kostbare tijd en inzet tijdens het inwerkproces krijgt u dubbel en dwars uitbetaald door de lange termijn die onze medewerkers bij u blijven.

De MUNDI Flex medewerker kiest ervoor om in het buitenland zijn werk te zoeken om daarmee zijn familie beter te kunnen onderhouden en/of mogelijkheden te creeeren voor een betere toekomst. Deze instelling alleen is ons inziens een beter startpunt dan de flexibele medewerker die uw bedrijf ziet als een doorgangshuis voor een beter betaalde vaste werkplek.

Daarom zal ook niet elke opdrachtgever door MUNDI Flex worden bediend. Dagjeswerk, piekproduktie van 3 weken met 20 ingezette medewerkers, incidentele vulploegen kunnen wij niet op de door ons gewenste wijze bedienen.